Digitaal printwerk

Voor kleinere oplagen is full colour printwerk tegenwoordig een uitstekend alternatief voor het vertrouwde drukwerk. Op deze manier kunnen we de kosten voor kleinere producties in de hand houden. Drukkerij RODI BV beschikt over de laatste generatie printers met een inline afwerkunit waar opdrachten kant-en-klaar uit rollen, in een uitstekende kwaliteit.

Ook voor uw grootformaat posters, (rol)banners, bouwtekeningen, stoepbordposters, raambelettring en winkelpresentaties beschikken wij over hoogwaardige apparatuur zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

Heeft u bestanden die u uitgeprint wilt hebben? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Het beste kunt u ze als PDF aanleveren. In overleg met u printen wij ze in kleur of in zwart/wit. Wat betreft papiersoorten hebben wij vele mogelijkheden. Van 80 grs hvo tot 300 grs ColorCopy. Ook hebben wij diversen soorten gekleurd papier op voorraad.

Uiteraard verzorgen wij ook uw kopieerwerk. U hebt hier weer de keuze uit verschillende soorten papier. Vaak kunt u op het kopieren van uw opdracht wachten.

De voordelen van digitaal printwerk zijn:

  • lage startkosten
  • snelle levertijden
  • op afroep leverbaar

Wilt u meer informatie? Bel naar 0313 484158 of mail naar drukkerij rodi voor een afspraak.

Digitaal printen